Carina Färm, Förbundsdirektör på VafabMiljö, under den nationella konferensen kring yrkesprofilering och validering
  • nyhet
  • Kompetensförsörjning
10 mars 2022

”Miljö och återvinning är ett hett ämne”

Samhällsbilden inom avfallshantering och återvinning har förändrats de senaste 30 åren. Miljö och återvinning är numera ett hett ämne, men branschen behöver bli mer attraktiv för att locka nya medarbetare till sig.

Carina Färm, förbundsdirektör på VafabMiljö, berättar att de har identifierat samarbete, insteg och validering som några av de viktigaste nycklarna för att lyckas med en mer inkluderande kompetensförsörjning.

– Vi kompetensutvecklar våra medarbetare genom egna kurser och validering av kunnande tillsammans med Sobona. Det känns suveränt bra, berättar Carina Färm. Läs och se mer här: Samarbete, validering och återbruk 2.0 i fokus på VafabMiljö. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nyfiken på att veta mer? Ta en enklare väg. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Carina Färm deltog på den nationella konferensen kring yrkesprofilering och validering. Konferensen riktade sig till dig som arbetar med strategisk kompetensförsörjning och rekrytering. Den bjöd på både inspiration och verktyg för att utveckla en mer inkluderande kompetensförsörjning. Läs mer om konferensen här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 10 mars, 2022 | Senast uppdaterad: 10 mars, 2022

Relaterade nyheter