Sobona Play

Välkommen till Sobona Play! Här kan du ta del av webbsändningar, webbinarier och annat rörligt material - allt på en tid som passar dig.

Kommande

(Hämtar innehåll...)

Sobonapodden - om framtidens samhällsbygge

Följ med när Sobonas Josef Ekerå samtalar med smarta gäster och guidar dig som lyssnare genom aktuella frågor och utmaningar. Varför är innovation så viktigt för utvecklingen? Hur går det i avtalsrörelsen? Hur kan mikromeriter användas? Och vad attraherar framtidens medarbetare?

Aktuellt

Lokala jobbspår är en viktig del i Renovas arbete med kompetensförsörjning

Renova startade ett tredje lokalt jobbspår 2022. I jobbspåret skräddarsys utbildning, yrkessvenska och praktik med C-körkort med yrkeskompetensbevis för elva deltagare under 42 veckor (40 skolveckor).

Vad efterfrågar Millennials och Generation Z?

Den 15 september 2022 sändes ett webbinarium om kompetensförsörjning i kommunala företag. Tillsammans med Ungdomsbarometern pratade vi om vad unga i åldrarna 20-35 söker hos en arbetsgivare.

Högsta chefens utvecklingsresa - om uppdraget, ledarskapet och den personliga utvecklingsresan

Välkommen att ta del av ett utforskande samtal som handlar om att utvecklas i rollen som vd.

Förnyelsekraft för hållbar utveckling

Kreativa lösningar krävs för skyndsam omvandling av våra samhällen. Förnyelsekraften uppstår tack vare människorna i våra organisationer. Tillsammans skapar vi bilden av framtiden, och tar makten över nutiden!

Se i efterhand