Kriget i Ukraina

På den här sidan samlar vi information till er som arbetsgivare kopplat till den pågående situationen i Ukraina. Sidan uppdateras löpande.

Jag har noga följt händelseutvecklingen och känner mig djupt berörd av den mänskliga och humanitära aspekten av Rysslands agerande. I ett samhälle i kris krävs aktörer som kan spela en roll för människors trygghet, tillit och grundläggande behov.

Hela världen och inte minst Sverige skickar sitt massiva stöd och i vår närvärld har såväl SKR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som det europeiska organ där vi är medlemmar, SGI Europe, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. uttalat sitt stöd i solidaritet med Ukraina. Ingen vet hur konsekvenserna blir, men hela vårt samhälle rustar nu för att stötta Ukraina i denna kris som berör oss alla.
Läs vidare i blogginlägget

Per Nordenstam
Vd på Sobona

Frågor och svar för dig som arbetsgivare

Som medlem i Sobona kan du ta del av frågor och svar för dig som arbetsgivare om situationen i Ukraina.

Arbetsmiljöbloggen: Att skapa trygghet i tider med hotande kriser

Vår arbetsmiljöstrateg Ann-Charlotte bloggar om Rysslands invasion av Ukraina. Vad innebär den nya situationen för våra verksamheter och hur ska arbetsgivarna hantera detta? Som verksamhetsansvariga och arbetsmiljöansvariga behöver riskbedömning för den nya situationen påbörjas.

Hittar du inte vad du söker?

Hör av dig till oss så hjälper vid dig!Kontakta oss

Vår servicetelefon

Exklusivt för dig som är medlem hos oss!
Öppen mån-fre, kl. 09.00-12.00
08-452 75 20