Skräddarsydda utbildningar och insatser för ledare i kommunala företag

Kommunala företagens ledarskapsakademi drivs av Sobona och utgör en del av vårt utbildningserbjudande för dig som medlem.

Se filmen om Kommunala företagens ledarskapsakademi

För dig som är ledare i ett kommunalt företag

Vi hjälper och stöttar våra med­lemmar med kunskaper och insikter som behövs för att leda och navigera i komplexa uppdrag. Genom oss får du tillgång till skräddarsydda utbildningsprogram, kvalificerade erfarenhetsutbyten och kunskapsinjektioner.

Vad tycker programdeltagare

Lärprocess och pedagogik

Våra lärprocesser tar alltid avstamp i verksamheternas uppdrag för att ge verkliga resultat, på både kort och lång sikt. Vi eftersträvar alltid ett levande samtal, där vi tillsammans skapar en lärande dialog mellan fakultet och deltagare samt erfarenhetsutbyte deltagare emellan.

Nyheter och kalendarium

Tillsammans med Handelshögskolan i Stockholm erbjuder vi de fyra utbildningsprogrammen; Vd-programmet, Ordförandeprogrammet, Det strategiska ledarskapet och Utvecklande HR, som alla är skräddarsydda för att tillgodose de unika behov som finns hos kommunala företag.

Vill du ha mer underlag och vägledning?

Vi har kostnadsfria informationsmöten som ger dig fördjupad inblick i utbildningsprogrammen och möjlighet att träffa programteamet och ställa frågor.

Välkommen att registrera dig nedan för att få inbjudan till kommande informationsmöten!

haldelshogskolan stockholm

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig så kan jag berätta mer om våra utbildningsprogram, kommande informationsträffar och anmälan.

Kari Anne Gransäter
Handelshögskolan i Stockholm Executive Education. Telefon: 08-586 174 37

Dela sidan