Sobona lanserar Sobonapodden.
  • nyhet
  • Förhandling
  • Kollektivavtal
  • Sobona
  • Avtal 2023
30 november 2022

Sobonapodden - om framtidens samhällsbygge

Följ med när Sobonas Josef Ekerå samtalar med smarta gäster och guidar dig som lyssnare genom aktuella frågor och utmaningar.

Varför är innovation så viktigt för utvecklingen? Hur går det i avtalsrörelsen? Hur kan mikromeriter användas? Och vad attraherar framtidens medarbetare? Allt detta och många fler frågor kommer du att få svar på här i Sobonapodden

I det första avsnittet tar Josef Ekerå tempen på avtalsrörelsen och hjälper oss att reda ut vad som är utmärkande i årets förhandlingar, hur det går till när man förhandlar nya kollektivavtal och hur utfallet påverkar Sobonas medlemsföretag. Och så får vi ta del av förhandlingsstrategier.

Medverkande är John Nilsson, förhandlingschef på Sobona och Sofia Lundevall, förhandlare på Sobona.

Du hittar poddavsnittet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och där poddar finns.

Populärt just nu

Utbildningar

Sobona verkar för utveckling, utbildning och nätverkande bland våra medlemmar. Som en del i vårt medlemserbjudande anordnar vi därför aktuella kurser, utbildningar och webbinarier. Vi erbjuder alltifrån livesända kurser och utbildningar till webbutbildningar som du kan genomföra när det passar dig.

Se vårt utbildningsutbud

Våra utskick

Missa inte nyheter, inspiration och information från oss! Läs mer om våra utskick och hur du kan prenumerera på dem här.

Prenumerera på våra utskick
Publicerad: 30 november, 2022 | Senast uppdaterad: 30 november, 2022

Relaterade nyheter