kvinna skriver i block
  • Kommunala företag
  • Nyhet
22 november 2022

Hjälp forskningen om kommunala bolag

Forskare vid Mälardalens universitet ska titta närmre på hur styrelseledamöter i kommunala bolag ser på sitt uppdrag och sin roll i arbetsmiljöarbetet eftersom styrelseledamöter har en central roll som ytterst ansvariga för arbetsmiljön i de verksamheter som de styr över.

Nu startar rekryteringen och forskarna kommer att höra av sig till styrelser inom vård- och omsorg samt inom energi, vatten och miljö. Informera gärna era ledamöter om detta viktiga projekt och vikten av att bidra till ökad kunskap om kommunala bolag.

Projektet är finansierat av AFA Försäkring.

Vid frågor, kontakta Louise Pons Dreifeldt, opinionsstrateg på Sobona, på louise.pons.dreifeldt@sobona.se

Populärt just nu

Publicerad: 22 november, 2022 | Senast uppdaterad: 26 september, 2023

Relaterat innehåll