Till ett arbete via återvinning

Det här är något som vi har saknat under lång tid. Nu kan vi verkligen få till ett bra mottagande av praktikanter och även vidareutveckling av befintlig personal.

Ida Blomqvist
Renhållningschef, BORAB

Till ett arbete via återvinning

Det här är något som vi har saknat under lång tid. Nu kan vi verkligen få till ett bra mottagande av praktikanter och även vidareutveckling av befintlig personal.

Ida Blomqvist
Renhållningschef, BORAB

“Till ett arbete via återvinning” är ett projekt med syfte att skapa enklare, tydligare och mer kvalitetssäkrade vägar till arbete. Det är ett av de mest spännande arbetsmarknadsprojekten i Sverige i dag. Projektet pågår till och med 2020 och är startklart för dig som vill vara med. Läs mer, inspireras och gå med för att förändra hur ni jobbar med er kompetensförsörjning!

"Till ett arbete via återvinning” är ett projekt med syfte att skapa enklare, tydligare och mer kvalitetssäkrade vägar till arbete. Det är ett av de mest spännande arbetsmarknadsprojekten i Sverige i dag. Projektet pågår till och med sommaren 2021 och är startklart för dig som vill vara med. Läs mer, inspireras och gå med för att förändra hur ni jobbar med er kompetensförsörjning!

Film om projektet

Till ett arbete via återvinning är ett projekt med syfte att skapa enklare, tydligare och mer kvalitetssäkrade vägar till arbete. Det går faktiskt att lösa både kompetensbristen och utanförskapet samtidigt.

Yrkesprofilering och validering - Ett sätt för återvinningsbranschen att synliggöra kompetens

Det är en fråga om strategisk kompetensförsörjning för branschens fortlevnad. Det ger en struktur och ett verktyg som medlemsföretagen kan använda i vardagen.

Yrkesprofilering och validering - Så går en valideringsprocess till

Det börjar med en kartläggning och en bedömningsplan. Sen följer lärande, bedömning, granskning och ett kompetensbevis. Beviset är viktigt, men också att deltagaren fått ökat självförtroende.

Projektägare

Referenspartners

Partner

Ekonomiskt stöd

Inspirationsdag - Till ett arbete via återvinning

Nu bjuder vi in till en heldag för projektet ”Till ett arbete via återvinning” 18 november 2020. Under dagen pratar vi om strategisk kompetensförsörjning, best practise och de praktiska verktyg som finns i projektet. Du får även träffa många branschkollegor och diskutera hur detta ska ske i praktiken, i dag och i morgon. Efter dagen har du nya nycklar och verktyg för framtidens ompetensförsörjning.

Inspirationsdag - Till ett arbete via återvinning

Nu bjuder vi in till en heldag för projektet ”Till ett arbete via återvinning” 25 mars 2020. Under dagen pratar vi om strategisk kompetensförsörjning, best practise och de praktiska verktyg som finns i projektet. Du får även träffa många branschkollegor och diskutera hur detta ska ske i praktiken, i dag och i morgon. Efter dagen har du nya nycklar och verktyg för framtidens ompetensförsörjning.

Mer om projektet

Dokument & modeller

Hör gärna av dig!

Jag berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er utifrån behov och önskemål.

Conny Larsson
Projektledare för inkluderande kompetensförsörjning