AI-genererad bild av rymden med stjärnstoff och som förmedlar en känsla av inre universum, personlig utveckling och oändliga möjligheter.

AI-genererad bild, via ChatGPT.

 • Event
 • HR

HR i kikaren: Hur personlig utveckling formar framtidens hållbara organisationer

16 maj, 2024

Hur kan vi bygga en arbetskultur som inte bara strävar efter yttre framgångar utan också odlar välmående och personlig tillväxt? Vad händer om vi satsar inåt för att lyckas utåt med saker vi kan vara stolta över? Kom på digital morgonkaffe för att höra mer om Inner Development Goals, IDG!

Välkommen till HR i kikaren tillsammans med Yvonne Andersson, Samhällsbyggnadschef, Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning, Johan Holm, Gro och Kristina Hane, Sobona.

Vi utforskar Inner Development Goals, IDG, som har sina rötter i personlig utveckling men som också integrerar organisationens förmåga att skapa bästa möjliga förutsättningar för att åstadkomma hållbara effekter tillsammans.

När: En digital morgonkaffe den 16 maj kl. 08.00 – 09.30.

Hur: Möteslänk via Zoom. Länken kommer att skickas ut någon dag innan.

Kostnad: Kostnadsfritt.

Ur innehållet

 • Bakgrund om IDG-rörelsens initiativ och framväxt
 • Fem centrala aspekter; att vara, tänka, relatera, samarbeta, och agera
 • Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning delar sina erfarenheter om hur man kan börja integrera och tillämpa IDG i praktiken

Det får du

 • Introduktion, kunskap och inspiration om IDG
 • Tips om var du hittar mer information och hur du kan navigera
 • Information om vilka “IDG-hubbar/Communitys” som finns och hur dessa fungerar
 • Tips på aktuella IDG-event
 • Smakprov på hur man kan tänka och arbeta för att integrera och tillämpa IDG i verksamheten

Målgrupp

För dig som arbetar med HR-frågor

Vi som medverkar:

Johan Holm

Johan är senior konsult på Gro. Han har mångårig erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete i organisationer och ledarskapsutveckling. Johan är en av dem som var med från början i IDG-rörelsen.

IDG öppnar dörrar till personlig utveckling som inte bara möjliggör ett brytande med gamla vanor och strukturer, utan också förstärker vår kapacitet att driva fram betydelsefulla förändringar. Förändringar som i sin tur bidrar till att våra organisationer kan spela en ännu starkare roll i strävan mot hållbar utveckling för kommande generationer.

Yvonne Andersson

Yvonne är samhällsbyggnadschef på Västra Gästriklands samhällsbyggnadsförvaltning. Hon kommer dela sina erfarenheter från arbete med IDG.

 

 

Kristina Hane

Det finns ett stort gap mellan vad vi som individer klarar av och vad som kommer att krävas av oss givet de utmaningar vi står inför. Jag tror starkt på att verklig förändring tar sin början inifrån. Varje individs unika potential är en ovärderlig tillgång i alla organisationer. Om vi ska lyckas behöver vi våga satsa mycket mer på personlig utveckling i våra organisationer.

Kristina arbetar med framtidsfrågor och utveckling inom ledning och organisation på Sobona.

Information

När?
2024-05-16, 08:00 - 09:30
Var?
Distans
Kursledare
Johan Holm, Yvonne Andersson & Kristina Hane
Sista anmälningsdatum
2024-05-14

Har du några frågor om din anmälan?

Alexander Vukovic

Administratör

Fakta om IDG

IDG har vuxit till en global rörelse med djupt engagerade välrenommerade forskare och mer än 550 hubbar med praktiker på alla kontinenter så när som på Antarktis.

Det här är "HR i kikaren"

Intentionen med HR i kikaren är att inspirera, introducera eller så ett frö inom olika områden som berör dig i ditt strategiska arbete.

Experter och praktiker gästar oss och delar med sig av kunskaper under mer informella former och digitalt.

Har du tips eller önskemål på något ämne eller gäster som du önskar att vi bjuder in? Hör gärna av dig till Kristina Hane, kristina.hane@sobona.se