Om webbplatsen

Arbete inom återbrukshantering

På sobona.se kan du läsa mer om arbetsgivarorganisationen Sobona, vår verksamhet och våra medlemmar. Som medlem kan du även ta del av vår digitala rådgivning i form av utbildningar och Arbetsgivarguiden.

Tillgänglighet

Vårt mål för webbplatsen är att fullt ut uppfylla kriterierna i WCAG2.1-AA-standarden (Web Content Accessibility Guidelines), vilka är riktlinjer gällande tillgänglighet satta av W3C (World Wide Web Consortium). Vi försöker även följa webbriktlinjer från Myndigheten för digital förvaltning (DIGG).

Design och responsivitet

Webbplatsen använder responsiv design vilket innebär att den anpassas efter storleken på skärmen du öppnar den i. Webbplatsen fungerar bra i moderna webbläsare som till exempel Chrome, Safari eller Edge.

Integritetspolicy för sobona.se

I vår integritetspolicy beskriver vi hur din personliga information behandlas och skyddas. Innehållet kan uppdateras löpande och vi rekommenderar därför att du läser igenom vid ditt nästa besök.

Länkar

Interna länkar som leder till en annan sida på sobona.se öppnas i regel i samma fönster, medan länkar som öppnar dokument eller leder till externa webbplatser öppnas i en ny flik. Om du själv vill öppna en intern länk i ett nytt fönster eller flik så kan du högerklicka på länken och välja Öppna i ny flik eller Öppna i nytt fönster.

Artificiell intelligens

Vi använder oss av artificiell intelligens, AI, som hjälper dig att snabbt hitta sidor som är välbesökta genom sökfunktion och navigeringsförslag. Detta görs genom helt anonym data om tidpunkt, besökta sidor och information från webbplatsen.

I de fall innehåll så som text, bild eller video är AI-genererat framgår detta. Allt innehåll som helt eller delvis är skapat med hjälp av AI är kvalitetssäkrat innan publicering.

Hjälp oss att bli bättre!

Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra vår webbplats för alla besökare. Om du upptäcker att något inte fungerar eller är svår att använda så får du gärna höra av dig till oss. På så sätt kan vi förbättra upplevelsen för dig och andra som besöker vår webbplats.

Våra senaste nyheter