Ställ in påminnelse att se över innehåll

I Sitevision kan du ställa in påminnelser att se över innehållet.

Sidansvarig

För att kunna få notifieringarna behöver du ange minst en sidansvarig. Du kan ange upp till fyra stycken användare.

1. Gå till den sida som du vill få påminnelser för
  2. Klicka på kugghjulet > metadata
  3. Klicka på Övrigt
  4. Klicka på Sidansvarig (eventuellt behöver du kryssa ur ''ärv inställningar'' först)
  5. Ska du lägga till fler Sidansvariga så kan du göra det i fälten Sidansvarig 2, Sidansvarig 3 osv som finns längre ner i samma kategori.
  6. Tryck på OK

Ställ in påminnelser

Möjligheten att ställa in påminnelser syns när du ska publicera sidan.

1. Under Datum och tider, kryssa i ''Aktivera tidpunkt för att se över innehållet''
  2. Du kan ställa in en manuell påminnelse på angivet datum eller att det ska följa systemets inställningar, vilket är tre månader.
  3. Publicera sidan

Har du valt påminnelser var tredje månad så kommer du att få en påminnelse var tredje månad från att du har publicerat sidan.

Publicerad: 15 Mars 2024 Uppdaterad: 15 Mars 2024