Ångra ändringar eller spara version

I Sitevision sparas dina ändringar automatiskt. Det finns dock några sätt som du kan ångra ändringar på.

Nedan finns länkar till Sitevisions hjälpwebb där det finns aktuell information om hur du kan ångra ändringar.

Ångra ändringar

Spara version innan du gör större ändringar

Innan du gör större ändringar på en sida så kan det vara bra att spara den befintliga versionen manuellt. Om du gör detta så kan du sedan backa tillbaka till just den versionen av sidan.

Hur återtar jag en sparad version?

1. Öppna sidan eller artikeln du vill återta i redigeringsläge.
  2. Klicka på ikonen med ögat i verktygslistan och välj Versioner.
  3. Till höger på skärmen dyker det upp en lista med versioner av sidan. Här finns automatiskt sparade versioner, samt de du har sparat manuellt.
  4. Tryck på versionen du vill återta. Här kommer ett bra namn till sin rätt.
  5. Sidan uppdateras och visas utifrån den version du har valt. För att återta versionen du ser klickar du på knappen Återta längst upp till höger.

Vill du stänga ner versionslistan när du är klar? Klicka på ikonen med ögat i verktygslistan och välj Versioner igen.

Publicerad: 13 Mars 2024 Uppdaterad: 13 Mars 2024