• Nyhet
  • Validering
  • Kompetensförsörjning
26 januari 2023

Avsnitt 4 av Sobonapodden: Mikromeriter – En trendspaning

Nu finns ett nytt avsnitt av Sobonapodden ute.

I veckans avsnitt kommer vi djupdyka i de största trenderna inom utbildningsområdet just nu. Hur har perspektivet på det livslånga lärandet förändrats över tid? Hur kan man validera det man lär sig på jobbet? Och hur ska man se på mikromeriter som arbetsgivare, egentligen?

Medverkande: Thomas Nylund, senior strateg och rådgivare VafabMiljö samt kvalitetssäkrare av branschvalidering Sobona, Hans Almgren, utredare vid Myndigheten för yrkeshögskolan och Björn Flintberg, digital strateg och projektledare för Forskningsinstitutet Rise.

Programledare: Josef Ekerå, Sobona

Lyssna på avsnittet här Öppnas i nytt fönster.

Du hittar alla poddavsnitt här Öppnas i nytt fönster.

 

Josef Ekerå
Content manager

Populärt just nu

Publicerad: 26 januari, 2023 | Senast uppdaterad: 26 januari, 2023

Relaterat innehåll