Per Stålebro har testat Wisory. Foto: Allan Näslund
  • nyhet
  • Ledarskap
12 september 2023

Wisory hjälpte Per Stålebro stärka sina ledarskapsegenskaper

Tack vare Sobonas partnerskap med Wisory fick Per Stålebro, avdelningschef för Samlingar och Konservering, chansen att finslipa sina ledarkvaliteter.

Sobonas och Wisorys samarbete ger Sobonas medlemmar exklusiv tillgång till Wisorys digitala plattform, specialdesignad för personligt ledarstöd och affärsrådgivning. 

I en tid när världen genomgår snabba förändringar är behovet av anpassning, ny kunskap och flexibilitet större än någonsin för företag, ledare och anställda. 

Wisory är unika med att erbjuda en digital plattform där man kan boka 60-minuters videosessioner med över hundra experter. Användarna har möjligheten att antingen matchas med passande rådgivare eller välja en egen rådgivare baserat på deras individuella behov. 

Per Stålebro, avdelningschef för Samlingar och Konservering på Östergötlands museum, är en av de som nyttjat tjänsten.  

– Jag fick träffa seniora chefer som hjälpte mig med egenskaper jag vill förbättra hos mig själv, bland annat svåra samtal som så många i chefsrollen tycker är jobbigt, berättar Per. 

Var det tidskrävande? 

– Absolut inte, sessionerna är digitala och tar ungefär 60 minuter. Det var mycket givande. 

Var det en bra matchning med rådgivaren? 

– Det tycker jag. Jag har haft ett samtal med Wisory där jag berättade om vad jag ville få stöd med och då matchade de mig med lämplig expertis baserat på mitt behov.  

Fick du några nya insikter som du kunde använda i jobbet? 

– Ja, handfasta tips, vilket inte alltid är fallet när man går ledarskapsutbildningar. 

Vilket är det största värdet med att använda sig av Wisory? 

– Att på ett smidigt sätt kunna få hjälp av seniora chefskollegor.  

Är du nöjd och kan uppmana andra Sobonamedlemmar att testa Wisory? 

– Ja det är jag. Jag är nöjd med att Wisory på ett effektivt sätt hittade lämpliga samtalspartners, att de jag hade samtalet med verkligen brydde sig och engagerade sig i mina frågor, avslutar Per. 

Under 2023 har Sobona och Wisory inlett ett unikt samarbete där Sobonas medlemmar får möjlighet att testa Wisorys digitala plattform med individuellt anpassat ledarstöd och affärsrådgivning. 

Sobona vill bidra till att testa nya erbjudanden och på så sätt möta de kommunala företagens behov av utveckling. Samarbetet med Wisory syftar till att möjliggöra rådgivning och agera bollplank till Sobonas medlemmar, utifrån en mängd expertisområden som gynnar utvecklingen av den affärsmässiga samhällsnyttan. Wisory är en aktör som på ett smidigt och enkelt sätt kan erbjuda utveckling för individer och grupper genom en digital plattform. 

Så tar du del av erbjudandet

Samira Lundqvist

Chef för Strategisk utveckling

Populärt just nu

De senaste nyheterna direkt i din inkorg

Få koll på det senaste från Sobona och våra medlemmar, de kommunala företagen. Genom att prenumerera på nyhetsrummet blir du notifierad via mejl så fort vi publicerar nyheter eller pressmeddelanden.

Prenumerera på nyheter och pressmeddelanden
Publicerad: 12 september, 2023 | Senast uppdaterad: 12 september, 2023

Relaterat innehåll