Läs- och lyssningstips om innovation

Här har vi samlat läs- och lyssningstips om innovation som du kan ta del av när det passar dig.

Vinnova: Inspiration för innovation Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Vinnova tipsar på sin webbplats om hur innovation kan främjas och visar exempel på hur viktigt det är att alla delar av samhället involveras för att lösa dagens utmaningar.

Vinnovas poddcast Innovation Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
I Vinnovas poddcast diskuteras frågor om innovation, t.ex. om hur innovationer och samhällsutveckling hänger ihop och vad det är som skapar hållbar utveckling på riktigt.

SKR: Innovationsveckan 2022 - Leda för innovation med SKR:s vd Palle Lundberg och innovationsforskare Leif Denti Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Under Innovationsveckan 2022 samtalade SKRs nya VD Palle Lundberg och innovationsforskare Leif Denti kommer att samtala om hur vi leder för innovation.

Artikel från Energikonferensen 2022: Sobona investerar för att stötta kommunala företag med innovationsarbete
Under Energikonferensen 2022 berättade Leif Renström från Hello Future och Kristina Hane från Sobona om Sobonas investering för att stötta kommunala företag med innovationsarbete.

Introduktion till innovations­standarden ISO56000 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
I den här videon ger Hello Futures Leif Rehnström en överblick av det viktigaste i den nya innovationsstandarden. Målet med standarden är att guida organisationer till ett mer systematiskt förhållningssätt när det kommer till just innovation.

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur Sobona stöttar medlemsföretagen i innovationsfrågor.

Kristina Hane

Strategisk utveckling