Om Kämpasten i Sigtuna

Kämpasten är en konferensanläggning designad för att möta högsta krav på lärmiljö och forum för nätverkande. Flera av de fysiska modulerna i utbildningsprogrammen vi erbjuder inom Kommunala företagens ledarskapsakademi anordnas här!

Luftiga lokaler, generösa allmänna ytor och en härlig utomhusmiljö

Handelshögskolan i Stockholm Executive Education äger och genomför många av sina utbildningar på Kämpasten.

Endast 20 minuter från Arlanda ligger anläggningen vackert belägen vid Mälarens strand strax väster om Sigtuna. Kämpasten vill skapa de optimala förutsättningarna för lärande och nätverkande, så att gäster ska kunna mötas, utvecklas och nå varaktig förändring.

Besöksadress
Kämpastensvägen 17, Box 2, 193 21 SIGTUNA.

Parkeringsmöjligheter
Det finns en stor parkering på området. Den ligger till höger precis när du har passerat genom de sista grindstolparna. I anslutning till parkeringen finns också laddmöjligheter för elbilar.

Boende
På Kämpasten bor du bekvämt i något av de 116 enkelrummen. Fri internetuppkoppling via trådlöst nätverk finns på hela anläggningen, såväl i gästrummen som i konferenslokalerna. På anläggningen finns goda möjligheter till motion och avkoppling. Motionsspår finns på nära avstånd och bastu finns både i motionsbyggnaden och nere vid bryggan.


Dela sidan