Logga

Ett samarbete med Handelshögskolan i Stockholm Executive Education

Vi skapade Kommunala företagens ledarskapsakademi för att ta ett rejält utvecklingssteg framåt när det gäller att hantera utmaningarna som de kommunala företagen möter.

Ett levande samarbete med ledarskap i fokus

Kommunala företagens ledarskapsakademi drivs av Sobona i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm Executive Education och bygger på en nära dialog med Sobonas medlemmar samt ett dynamiskt möte mellan forskning och praktik.

Att delta i ett program på Handelshögskolan i Stockholm Executive Education är starten på en resa med livslångt lärande och nätverkande.

Programmen på Handelshögskolan i Stockholm Executive Education vänder sig till chefer, ledare och specialister. De personer som anlitas har erfarenhet från den akademiska världen och många är erfarna företagsledare.

Programledarna designar innehåll, process och pedagogik samt säkerställer att effekter inom programmets tema uppnås genom hela utbildningen. De är på plats under programmets gång och ansvarar för varje modul samt för att de hänger ihop på bästa pedagogiska vis.

Varje år deltar närmare 3000 chefer och ledare – i Sverige och ute i världen – i ett sådant program. Detta skapar ett unikt och dynamiskt nätverk där du ges möjlighet att fortsätta erfarenhetsutbyten och lärande som Handelshögskolan i Stockholm Executive Education Alumn.

Dela sidan

Mejla oss

 

Ring oss

Växel: 08-452 77 00
Servicetelefon: 08-452 75 20

Hitta hit

Hornsgatan 20, 118 82 Stockholm

 

Följ oss!