• Kompetensförsörjning
  • Validering

Kompetensförsörjning och branschvalidering inom vatten och avlopp 2024

21 augusti, 2024

Konferensen riktar sig till dig som arbetar med kompetensförsörjning och kompetensutveckling inom vatten och avlopp. Under dagen får du ta del av case från medlemsföretag, insikter från branscher och perspektiv från myndigheter.

Sobona har utvecklat verktyg för att utveckla handledarskapet Länk till annan webbplats., stödja språkutvecklingen på arbetsplatsen Länk till annan webbplats., synliggöra och kartlägga individers kompetens, stödja lärande och kompetensutveckling på arbetsplatsen samt kvalitetssäkra individers kunnande genom branschvalidering Länk till annan webbplats..

Läs gärna mer om valideringsmodellen för vatten och avlopp Länk till annan webbplats..

Varmt välkommen på konferensen!

Moderator:

Willy Silberstein

Information

När?
2024-08-21, 13:30 - 16:00
Var?
Distans
Kursledare
Conny Larsson
Sista anmälningsdatum
2024-08-15

Registrering

Har du några frågor om din anmälan?

Pia Saajakari

Administrativ chef