Byggnad
  • Event
  • Kompetensförsörjning
  • Validering

Kompetensförsörjning och branschvalidering inom fastighet och parkering 2024

20 augusti, 2024

Konferensen riktar sig till dig som arbetar med kompetensförsörjning och kompetensutveckling inom fastighet och parkering. Under dagen får du ta del av case från medlemsföretag, insikter från branscher och perspektiv från myndigheter.

Sobona har utvecklat verktyg för att utveckla handledarskapet Länk till annan webbplats., stödja språkutvecklingen på arbetsplatsen Länk till annan webbplats., synliggöra och kartlägga individers kompetens, stödja lärande och kompetensutveckling på arbetsplatsen samt kvalitetssäkra individers kunnande genom branschvalidering Länk till annan webbplats..

Branschvalideringen utgår ifrån valideringsmodellen för fastighet och parkering Länk till annan webbplats., FavalLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats. och TCYKLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats. för att utveckla kompetensförsörjningen.

Varmt välkommen på konferensen!

Moderator:

Willy Silberstein

Information

När?
2024-08-20, 09:30 - 12:15
Var?
Distans
Kursledare
Conny Larsson
Sista anmälningsdatum
2024-08-15

Registrering

Har du några frågor om din anmälan?

Pia Saajakari

Administrativ chef