Bokningsvillkor

En deltagare per anmälan
Anmälan till utbildning, seminarium eller konferens görs via anmälningsformuläret på webbplatsen. Observera att endast en person kan anmälas åt gången. Bokningssystemet kan inte hantera flera personer i ett och samma anmälningsformulär. För att anmäla flera deltagare till samma utbildning klickar du på länken ”Vill du anmäla fler personer till samma utbildning” på bekräftelsesidan som kommer upp när du anmält den första deltagaren.

Huvudregeln är en plats per företag, i mån av plats max två deltagare från samma företag.

Kallelse
Kallelsen skickas till den e-postadress som angivits i anmälan. Det är därför viktigt att du är noggrann med att kontrollera adressen innan du klickar på skicka-knappen. Bekräftelsen skickas till dig några veckor innan utbildningstillfället.

Plats
Utbildningarna genomförs i de flesta fall i Sobonas lokaler på Hornsgatan 20 i Stockholm. Tid och plats framgår i kallelsen.

Avbokning
Eftersom våra utbildningar ofta blir fullbokade är vi tacksamma om du meddelar förhinder så snart som möjligt, så att någon annan kan få din plats. Vid utebliven närvaro eller avbokning senare än 14 dagar för utbildningstillfället debiteras utbildningsavgiften efter genomförd utbildning. Vid kostnadsfria utbildningar debiteras en administrationsavgift på 1 000 kronor + moms.

Kostnad
Kostnad för utbildningar, seminarier och konferenser framgår på respektive utbildningssida. Eventuella resor och logi betalas och bokas av respektive deltagare.

Läs mer om Sobonas kostnader för utbildningar och mötesplatseröppnas i nytt fönster