Bokningsvillkor och priser och priser

Här har vi samlat information om våra bokningsvillkor och priser för utbildningar och mötesplatser.

Bokningsvillkor

En deltagare per anmälan
Anmälan till utbildning, seminarium eller konferens görs via anmälningsformuläret på vår webbplats. Observera att endast en person kan anmälas åt gången. Huvudregeln är en plats per företag, i mån av plats max två deltagare från samma företag.

Bekräftelse
Direkt efter genomförd anmälan får du en anmälningsbekräftelse skickad till den e-postadress som angavs vid anmälan. Observera att vi återkommer till dig med en slutgiltig bekräftelse cirka en månad innan aktivitetstillfället för att bekräfta om du har fått plats.

Plats
Våra utbildningar och mötesplatser genomförs i de flesta fall i Sobonas lokaler på Hornsgatan 20 i Stockholm. Tid och plats framgår i den slutgiltiga bekräftelsen som skickas ut cirka en månad innan aktivitetstillfället till den e-postadress som angavs vid anmälan.

Avbokning
Eftersom våra utbildningar och mötesplatser ofta blir fullbokade är vi tacksamma om du meddelar förhinder så snart som möjligt, så att någon annan kan få din plats. Vid utebliven närvaro eller avbokning senare än 14 dagar före aktivitetstillfället debiteras fullt pris. Vid kostnadsfria utbildningar och mötesplatser debiteras en no show-avgift på 1 000 kronor + moms per person.

Kostnader för Sobonas utbildningar och mötesplatser

Sobona tar sedan januari 2019 ut en självkostnadsavgift för utbildningar och kurser. Självkostnadsavgiften gör att vi kan fortsätta hålla samma och ännu högre kvalitet på utbildningarna, samt utveckla och vässa utbudet för att möta medlemmarnas behov. Eventuella resor och logi betalas och bokas av respektive deltagare.

Kollektivavtalsutbildningar

1000 kr/dag per person

Övriga utbildningar

2000 kr/dag per person

Utbildning med extern föreläsare

Från 3000 kr/dag per person

Temadagar för särskilda grupper, exempelvis HR-dagar

1000-3000 kr/dag per person

Företagsbeställda utbildningar på plats hos företaget

20 000 kr/dag. Prisjusteringen utgår från att utbildningen
hålls i företagets lokaler med en eller två av Sobonas
förhandlare och tar hänsyn till kostnader för förberedelsetid, resor och logi.

Alla priser är exkl. moms. För specifika kostnader, se informationssida för aktuell utbildning/mötesplats.

Undrar du någonting om våra bokningsvillkor och priser?

Pia Saajakari
Administrativ chef