Logga in

Profilbild för Sandra Nordin
E-postadress
sandra.nordin@ovikenergi.se
Telefon
070-2623831
Min roll:
Arbetsmiljö- & säkerhetssamordnare
Mina erfarenheter:
Jag är utbildad personalvetare och har arbetat generellt och brett med HR-relaterade frågor under merparten av mitt arbetsliv.
År 2019 övergick jag till en mer renodlad roll inom arbetsmiljö, som även innefattar ett samordnaransvar för säkerhetsfrågor. Min befattning tillhör HR-avdelningen.
 1. Sandra Nordin

  Hej!
  Vi ska certifiera oss för ISO 45001 nu under våren (om det nu blir av) och vi har i vårt interna arbete sett att vi saknar en intressentanalys för arbetsmiljö likt den vi har för miljö (som är krav i standarden).

  Ni som är certifierad enligt ISO 45001 redan, har ni något material ni vill delge mig runt detta vore det toppen!

  Sköt om er!
  / Sandra

   Laddar...
 2. Sandra Nordin

  Hej alla! 😃

  Jag har en fråga jag behöver er hjälp med men först, tack och lov har allt gått bra för min grabb Ralf och hans operation, hans tillfrisknande efter den stora operationen (3,5 cm stor tumör i lillhjärnan) den 10 feb har gått i rasande fart så denna vecka har han faktiskt börjat skolan igen, två veckor efter op. Nu på torsdag ska vi få slutgiltigt besked vad det är för tumör (de tror godartad, både till utseende och cellstruktur) så vi håller alla tummar och tår nu för att det ska vara så. Det var flera av er som skrev så fint till mig efter att jag berättat för er så jag tänkte att jag berättar det här i forumet även om det är är privat händelse.

  Nu till min fråga ;

  Medicinska kontroller, hur håller ni koll att ni uppfyller lagkraven?! Dvs, har ni någon bra matris ni vill dela med er av, arbetsgång, hur jobbar ni för att identifiera vilka respektive medarbetare som berörs etc vore jag tacksam.

  Ha det fint!
  Sandra (Övik Energi)

   Laddar...