Erbjudande till medlem

Som medlem i Sobona kan du även ta del av erbjudanden från några av våra samarbetspartners.

Erbjudanden till medlem

Som medlem i Sobona kan du även ta del av erbjudanden från några av våra samarbetspartners.


Drömarbetsgivaren

Som medlem i Sobona kan du kostnadsfritt under 2020 ta del av webbkursen ''Drömarbetsgivaren - Alla budord'' som bygger på Svante Randlerts populära bok med samma namn. Du kan även köpa hans böcker ''Drömarbetsgivaren'' och ''Drömledarskapet'' till ett rabatterat pris.

Styrelseutbildning

Styrelseakademiens ''Rätt fokus i styrelsearbetet för kommunalt ägda bolag'' är en kurs som ger deltagarna grunderna i styrelsearbetet. Utbildningen täcker det du behöver veta om ägar- och bolagsstyrning, utifrån kommu­nallagens, allvillagens och aktiebolagslagens villkor. Anger du kampanjkoden ''Sobona'' vid anmälan får du gå utbildningen för 13 900 kr (ordinare pris 15 900 kr).

Utbildning för grupp och ledare

Under UGL (Utveckling för Grupp och Ledare) tränar du på problemlösning i grupp, ledarskap, kommunikation och feedback. UGL har blivit en grundläggande ledarskapsutbildning för tusentals chefer och ledare, men även för medarbetare utan formellt ledaransvar. I samarbete med Gällöfsta Perlan Ledarskap erbjuder vi dig som medlem 10% i rabatt på kursavgiften på UGL om du anger Sobona10 vid bokning.