Logga
Jobba hos oss
Lediga jobb

Nu förstärker vi med en biträdande förhandlingschef och en förhandlare. Varmt välkommen med din ansökan!

Sedan Sobona bildades 2018 vi befunnit oss i en intensiv utvecklingsresa. Vi har fusionerat två organisationer, förhandlat fram helt nya kollektivavtal och utvecklat vårt medlemserbjudande för att ge bästa möjliga stöd till våra medlemmar. Nu går vår resa vidare och vi förstärker med två tjänster till vår förhandlingsverksamhet.

Biträdande förhandlingschef

Som biträdande förhandlingschef har du en nyckelroll i organisationen. Du leder tillsammans med förhandlingschefen funktionen ”Förhandling och arbetsgivarservice” med ca 15 medarbetare. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av centralt förhandlingsarbete gärna i ledande ställning samt erfarenhet och intresse för att leda och driva utvecklingsprocesser. Är det du?

Förhandlare

Som förhandlare har du en nyckelroll i Sobonas medlemserbjudande vilket innebär att du företräder Sobona i medlemskontakter och förhandlingar i både centrala kollektivavtal och tvister. Vi söker dig som har erfarenhet av förhandlingsarbete och praktisk tillämpning av kollektivavtal samt erfarenhet, engagemang och intresse för medlemsservice. 

Välkommen med din ansökan!

Välkommen att visa intresse genom att registrera CV och motivationsbrev via signerarekrytering.se Länk till annan webbplats., som vi samarbetar med i denna rekrytering. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Eventuella frågor besvaras gärna av ansvarig konsult Josefin Johansson, tel. 070-862 09 90. Vid frågor om tjänsten går det också bra att kontakta förhandlingschef John Nilsson, tel 08-452 74 72, samt någon av våra medarbetarrepresentanter Erik Lardenäs, tel 08-452 71 81 eller Marianne Albemark, tel 08-452 75 02.

Mejla oss

 

Ring oss

Växel: 08-452 77 00
Servicetelefon: 08-452 75 20

Hitta hit

Hornsgatan 20, 118 82 Stockholm

 

Följ oss!