Markus Gotting har använt sig av medlemserbjudandet Framgångsakademin.
  • nyhet
  • Sobona
02 oktober 2023

Flexibel utbildning när det passar dig

Markus Gotting jobbar som kommunikationsansvarig för Elmia Produktionsmässor och han har testat Framgångsakademin. ”Det har varit kalas! Att åka i väg på utbildning tar för mycket tid. Det här är bättre för nu kan jag köra när det passar mig.”

Den personliga utvecklingen har en unik roll i att bidra till organisationens utveckling. Därför samarbetar Sobona med Framgångsakademin. Framgångsakademin är en plattform med ett brett utbud av experter och digitala kurser, träningsverktyg och intervjuer. Några av experterna är Elaine Eksvärd, retorikexpert, Fredrik Reinfeldt, föreläsare, författare och rådgivare, David Stiernholm, struktur och föreläsare, och Katarina Gospic, hjärnforskare, författare och entreprenör.

Framgångsakademin har ett stort fokus på individen, vilket rimmar väl med Sobonas tanke om att all förändring börjar hos varje enskild individ. Erbjudandet kan nyttjas såväl av chefer som medarbetare på kommunala företag som är anslutna till Sobona. En som har testat tjänsten är Markus Gotting och han är väldigt nöjd med de kurser han har gått.

– Jag har gått kurserna ”Våga veckla ut dig” och ”Så lyckas du med försäljningen”. Det har varit bra kurser med många delar att ta med sig och jag har fått konkreta tips under båda kurserna. Jag ville lära mig mer om försäljning och kommunikation och då passade dessa kurser bra. Jag var även intresserad av personlig utveckling, säger Markus.

Markus berättar att det var hans arbetsgivare Elmia som visade Sobonas erbjudande och hur man kunde gå till väga för att använda sig av det.

– Jag har kunnat använda mig av tjänsten på desktop, iPhone och iPad så det har varit väldigt smidigt. Det har varit kalas att kunna alternera mellan olika plattformar! Att åka i väg på utbildning tar för mycket tid. Det här är bättre för nu kan jag köra när det passar mig. Jag kan absolut rekommendera andra att använda sig av detta medlemserbjudande.

Sobonas samarbete med Framgångsakademin ger dig som medlem möjlighet att ta del av en plattform för personlig utveckling och kompetensutveckling.

  • Personlig utveckling som passar alla
  • Flera framgångsrika experter på ett ställe
  • Ta del av innehållet på en tid som passar dig
  • Kostnadsfri tillgång till hela kursutbudet i tre månader
  • Passar både chefer och medarbetare

Vem kan ta del av erbjudandet?

Din organisation behöver ha ett medlemskap i Sobona för att du ska kunna ta del av erbjudandet. Erbjudandet kan nyttjas av såväl chefer som medarbetare på Sobonas medlemsföretag. Registreringen är personlig och hanteras på egen hand, vilket innebär minskad administration samt att du som är medarbetare på ett medlemsföretag inte behöver gå via din chef för att ta del av en kurs.

Uppdatering 29 februari 2024: Samarbetet är avslutat.

Samira Lundqvist

Chef för Strategisk utveckling

Populärt just nu

De senaste nyheterna direkt i din inkorg

Få koll på det senaste från Sobona och våra medlemmar, de kommunala företagen. Genom att prenumerera på nyhetsrummet blir du notifierad via mejl så fort vi publicerar nyheter eller pressmeddelanden.

Prenumerera på nyheter och pressmeddelanden
Publicerad: 02 oktober, 2023 | Senast uppdaterad: 29 februari, 2024

Relaterat innehåll