Poddstudio under Sobonadagarna 2023.
  • nyhet
  • Sobonadagarna
  • Podd
  • Energi
20 september 2023

Sammanfattning av poddavsnitt med Anna Uvhagen från Norrenergi

Under Sobonadagarna 2023 hade Sobonapodden nöjet att gästas av Anna Uvhagen, HR-chef på Norrenergi. Norrenergi, beläget i norra Stockholm, är ett företag som specialiserat sig på fjärrvärme och fjärrkyla, med kunder i Solna, Sundbyberg, Bromma och Danderyd.

Norrenergi och Sobona

Anna berättade om Norrenergis samarbete med Sobona och hur de har haft en positiv erfarenhet av att jobba tillsammans. De har särskilt kontakt med Sobonas förhandlare när det gäller arbetsrättsliga ärenden eller tolkning av lagar.

Utmaningar i energisektorn

En av de största utmaningarna som Norrenergi, liksom många andra inom energisektorn, står inför är kompetensförsörjning. Det finns en brist på utbildade inom energibranschen, vilket gör rekrytering svårare. Anna berättade om några tips för att möta dessa utmaningar.

Rekryteringsprocessen på Norrenergi

Anna är särskilt stolt över Norrenergis rekryteringsprocess. De har infört ett unikt case-system under rekryteringsprocessen, vilket ger kandidaterna möjlighet att visa sina färdigheter i praktiken.

Sobonadagarna

Anna delade sina intryck av Sobonadagarna, där hon tyckte att det var intressant att börja med en övergripande diskussion om omvärlden och sedan gå djupare in på specifika ämnen.

Lyssna på hela avsnittet här

Josef Ekerå (föräldraledig)

Content manager

Populärt just nu

De senaste nyheterna direkt i din inkorg

Få koll på det senaste från Sobona och våra medlemmar, de kommunala företagen. Genom att prenumerera på nyhetsrummet blir du notifierad via mejl så fort vi publicerar nyheter eller pressmeddelanden.

Prenumerera på nyheter och pressmeddelanden
Publicerad: 20 september, 2023 | Senast uppdaterad: 20 september, 2023

Relaterat innehåll