man med laptop
  • nyhet
  • Sobona
14 september 2023

Påverka din arbetsgivarorganisation – delta i medlemsundersökningen

Nu har medlemsundersökningen gått ut till Sobonas medlemmar och som medlem i Sobona har du nu möjlighet att påverka hur vi kan utveckla oss för att stärka dig i din arbetsgivarroll. Dina synpunkter är viktiga och ligger till grund för utvecklingen av vårt medlemserbjudande.

Medlemsundersökningen genomförs årligen och skickas till dig som är ordförande, vd och HR-chef/kontaktperson.

– Vi utvärderar regelbundet vår prestation och vill samtidigt undersöka medlemsbehovet inom en rad viktiga områden. Därför är vi tacksamma om du deltar genom att delge oss dina åsikter, säger Per Nordenstam, vd på Sobona.

Undersökningen består av några snabba frågor och tar cirka 5-10 minuter att besvara. Återkoppling av resultatet sker till er via Sobonas nyhetsbrev och webbplats och i fortsatt dialog med er medlemmar. Vi genomför även mer riktade undersökningar med delvis lite mer fokuserat perspektiv. Exempel på en sådan är den som gick ut till er som är vd och/eller HR-chef i våras, där vi ville titta närmare på hur just arbetsgivarservicen upplevs.

Ett oberoende undersökningsföretag, Demoskop, genomför undersökningen. De säkerställer att dina svar behandlas strikt konfidentiellt och medger inte att resultatet som kan identifiera dig eller din organisation presenteras för Sobona. 

Medlemsundersökningen har skickats till ordförande, vd och HR-chef/kontaktperson genom mejl med ämnesraden Gör din röst hörd som medlem och delta i Sobonas medlemsundersökning 2023.

Om du inte hittar mejlet i din inkorg så kan du även titta i din skräpkorg, om mejlet möjligtvis skulle ha hamnat där.

Christina Lingdén

Kommunikationschef

Populärt just nu

De senaste nyheterna direkt i din inkorg

Få koll på det senaste från Sobona och våra medlemmar, de kommunala företagen. Genom att prenumerera på nyhetsrummet blir du notifierad via mejl så fort vi publicerar nyheter eller pressmeddelanden.

Prenumerera på nyheter och pressmeddelanden
Publicerad: 14 september, 2023 | Senast uppdaterad: 26 september, 2023

Relaterat innehåll