Göran Holm
  • nyhet
  • Vatten och miljö
  • Flygplatser
31 maj 2023

”För mig har det varit mycket givande och spännande år som förhandlare vid Sobona”

Göran Holm, som arbetat som förhandlare sedan 2011 då han började på KFS, går i pension under maj 2023. Förutom förhandlare har Göran varit sekreterare i Sobonas bolagsstyrelse.

– För mig har det varit mycket givande och spännande år som förhandlare vid Sobona. Jag vill gärna passa på att önska alla Sobonas medlemmar lycka till i deras fortsatta och oerhört viktiga arbete med att dygnet runt, året runt bära upp samhället med trygghet och stadga, säger Göran och fortsätter:

– Efter 38 år i yrkeslivet, varav tre år i domstol och 35 år i olika befattningar i arbetsgivarorganisationer så känns det som rätt tillfälle att göra någonting annat i livet. Så det känns bara bra.

Vad ska du göra nu?

– Det blir förhoppningsvis en lugnare tillvaro nu, ska försöka ta upp golfen igen och göra en del resor som jag drömt om. Jag kommer också bedriva verksamhet i liten skala i egen juristbyrå.

Kommer du ha något uppdrag kvar med Sobona?

– Ja, jag kommer att ha några uppdrag kvar bland annat ingår jag i en projektgrupp som arbetar med att Sobona ska få en bättre och mera sammanhållen lönestatistik.

Har du något roligt minne som du vill berätta om?

– Jag har många trevliga minnen från kontakter med medlemmar och kolleger. Det jag främst kommer att bära med mig är att få ha upplevt en sammanslagning av två organisationer och inte minst den avtalsrörelse som gav Sobona egna avtal i flera branscher, avslutar Göran.

Vi önskar dig all lycka till i nästa fas i livet och tackar för alla goda och uppskattade medlemsinsatser genom åren.

Fotnot:

Inom bransch Vatten och miljö går Elina Orädd in som branschansvarig förhandlare tillsammans med Sofia Lundevall.

Inom bransch flygplats går Marianne Albermark in som branschansvarig förhandlare tillsammans med Joakim Rydvall.

Populärt just nu

De senaste nyheterna direkt i din inkorg

Få koll på det senaste från Sobona och våra medlemmar, de kommunala företagen. Genom att prenumerera på nyhetsrummet blir du notifierad via mejl så fort vi publicerar nyheter eller pressmeddelanden.

Prenumerera på nyheter och pressmeddelanden
Publicerad: 31 maj, 2023 | Senast uppdaterad: 11 augusti, 2023

Relaterat innehåll