• Nyhet
  • Sobonadagarna
05 maj 2023

Så här skapar Anna-Lena Björklund en härlig stämning på scenen

Moderatorn Anna-Lena Björklund berättar om hur hon alltid strävar efter att skapa en positiv och engagerande atmosfär när hon står på scenen. Här berättar hon mer om sina förväntningar inför Sobonadagarna 2023.

Nu närmar sig Sobonadagarna 2023 och en som kommer att leda oss genom dagarna är moderatorn Anna-Lena Björklund.

Berätta lite kortfattat, vem är du?

Jag är nog en helt vanlig bondtös som glad i hågen flyttade till stan för att följa mina drömmar. Eller vanlig och vanlig, det kanske inte är alla som släpper sitt jobb och åker som press och informationschef med Försvarsmaktens FN-insats till Mali under ett år, berättar Anna-Lena och fortsätter:

I vilket fall så älskar jag mitt jobb och tillbringar dagarna med att antingen stå på scenen eller att djupdyka i kommande uppdrag där jag ständigt får möjlighet att träffa nya personer till både vardag och fest.

Hur känns det att få vara moderator på Sobonadagarna?

Väldigt roligt och ärofyllt. Att få möjligheten att borra i så många intressanta ämnen med så engagerade talare är en ynnest.

Sista anmälningsdagen är den 5 maj missa inte att anmäla dig

Hur är du som moderator?

Min målsättning är alltid att skapa en uppsluppen och härlig stämning i rummet. Det skapar oftast de bästa förutsättningar för både talare och publiken. Så förhoppningsvis uppfattas jag som både nyfiken, energigivande och engagerad.

Vad tänker du om årets program?

Det är en bra blandning. Det finns tid för samtal och nätverkande mellan de spännande passen och det som känns extra kul är att det både finns mikro- och makroperspektiv. Jag tror att många delar min uppfattning om att det alltid är intressant att lyssna till och diskutera de stora frågorna, men att då även få ställa frågor som "vad gäller för mig/oss här i rummet? Hur kan vi vara med och påverka?tror jag blir extra viktigt i tider som dessa, framför allt för alla samhällsbärarfunktioner/organisationer som finns i rummet, säger Anna-Lena och fortsätter:

Att dessutom alla talarna som jag har varit i kontakt med är supertaggade för uppdraget, borgar för att vi kommer att få magiska dagar tillsammans! Min rekommendation är att komma förberedda för två härliga dagar tillsammans - själv taggar jag upp, med ett träningspass i vårsolen. Hoppas att vi ses den 24 maj, avslutar Anna-Lena.

Kontakta oss
Ring servicetelefon vardagar 09.00-12.00 på 08-4527520 eller mejla kontakt@sobona.se

Populärt just nu

De senaste nyheterna direkt i din inkorg

Få koll på det senaste från Sobona och våra medlemmar, de kommunala företagen. Genom att prenumerera på nyhetsrummet blir du notifierad via mejl så fort vi publicerar nyheter eller pressmeddelanden.

Prenumerera på nyheter och pressmeddelanden
Publicerad: 05 maj, 2023 | Senast uppdaterad: 05 maj, 2023

Relaterat innehåll