Samira Lundqvist
  • Nyhet
  • Ledarskap
21 april 2023

Nytt medlemserbjudande - ledarutveckling och affärsrådgivning via Wisory

Under 2023 inleder Sobona och Wisory ett unikt samarbete där Sobonas medlemmar får möjlighet att testa Wisory – en digital plattform med individuellt anpassad ledarutveckling och affärsrådgivning

Samarbetet med Wisory syftar till att möjliggöra rådgivning och agera bollplank till Sobonas medlemmar, utifrån en mängd expertisområden som gynnar utvecklingen av den affärsmässiga samhällsnyttan. Under sessioner om 60 minuter ges möjlighet att bolla egna utmaningar, funderingar eller frågor med näringslivets vassaste experter.

– Vi vill ge våra medlemmar tillgång till nya sätt att utvecklas och lära. Där kommer Wisory in på ett väldigt bra sätt som en del av vårt medlemserbjudande, säger Samira Lundqvist, Sobona, och fortsätter:

– Det spelar ingen roll vilken bransch du tillhör eller hur stor din organisation är för att få användning av Wisorys expertisområden och rådgivning, något som är extra viktigt för oss då våra medlemmar skiljer sig åt och verkar inom flera olika branscher.

Wisory är idag unika med att erbjuda en digital samlingsplats med ett 100-tal experter inom områden så som exempelvis digitalisering, förändringsledning och hållbarhet. Genom plattformen går det att antingen bli matchad med en passande rådgivare eller välja ett eget bollplank.

– Vi är stolta och glada över att Sobona vill fortsätta utveckla sitt samarbete med oss och erbjuda våra tjänster till sina medlemmar, säger Richard Nordell, Wisory, och avslutar:

– Tillsammans ger vi kommunala företag tillgång till utveckling för både individ och grupp – allt samlat på en plats.

Om erbjudandet

Erbjudandet gäller under 2023 och innefattar upp till tre 1:1-sessioner eller en gruppsession per organisationsnummer som kommer ges ut efter principen först till kvarn.

Populära expertisområden

  • Digitalisering
  • HR/organisation
  • Förändringsledning
  • Hållbarhet
  • Kultur

Kontakt
Har du frågor? Vänligen kontakta happy@wisory.se och uppge att du är Sobona-medlem.

Samira Lundqvist

Chef för Strategisk utveckling

Populärt just nu

De senaste nyheterna direkt i din inkorg

Få koll på det senaste från Sobona och våra medlemmar, de kommunala företagen. Genom att prenumerera på nyhetsrummet blir du notifierad via mejl så fort vi publicerar nyheter eller pressmeddelanden.

Prenumerera på nyheter och pressmeddelanden
Publicerad: 21 april, 2023 | Senast uppdaterad: 11 augusti, 2023

Relaterat innehåll