handskakning med Avtal 2023-logga
  • Nyhet
  • Avtal 2023
  • Kollektivavtal
03 april 2023

Förhandlingarna går in i slutfasen

Som vi tidigare informerat om pågår förhandlingarna om nya branschöverenskommelser med LO-motparterna inom bransch Besöksnäring och kulturarv, Energi, Fastigheter, Flygplatser samt Vatten och miljö. Den 31 mars enades parterna på industrin om nya avtal för de kommande två åren.

Sobona och motparterna har nu dagliga träffar för att komma framåt i förhandlingarna med ambitionen att bli klara så snart som möjligt. Det går dock inte att uttala sig om när vi kan tänkas landa nya avtal. Till dig som är medlem i Sobona rekommenderar vi att du håller utkik i mejlen samt här på webben efter ytterligare information. 

Kontakta oss
Ring servicetelefon vardagar 09.00-12.00 på 08-4527520 eller mejla kontakt@sobona.se

Populärt just nu

Utbildningar

Sobona verkar för utveckling, utbildning och nätverkande bland våra medlemmar. Som en del i vårt medlemserbjudande anordnar vi därför aktuella kurser, utbildningar och webbinarier. Vi erbjuder alltifrån livesända kurser och utbildningar till webbutbildningar som du kan genomföra när det passar dig.

Se vårt utbildningsutbud

Våra utskick

Missa inte nyheter, inspiration och information från oss! Läs mer om våra utskick och hur du kan prenumerera på dem här.

Prenumerera på våra utskick
Publicerad: 03 april, 2023 | Senast uppdaterad: 03 augusti, 2023

Relaterat innehåll