Nu välkomnar vi Karin till Sobonas kommunikationsavdelning.
  • nyhet
  • Sobona
20 september 2022

“Kommunikation är ofta nyckeln till bra samarbeten”

Sobonas kärnvärden som medlemsnytta, samarbete, utveckling och hållbarhet lockade Karin Greijus till Sobona. Nu välkomnar vi Karin till Sobonas kommunikationsavdelning.

Berätta lite kortfattat om dig själv, vem är du?

– Tack! Jag bor med min familj i Tyresö, utanför Stockholm, och tycker att jag har ett fantastiskt yrke. Jag älskar att jobba med mina kollegor och skapa kommunikation som underlättar vardagen för mottagarna. Jag gillar och drivs av att leverera resultat men vill samtidigt ha roligt på resan.

Vad har du för bakgrund?

– Jag har jobbat med projektledning inom kommunikation och marknadsföring i olika företag och organisationer ett antal år och kommer senast från ett mediebevakningsföretag som bevakade allt som surrade i digitala och analoga medier. Jag har erfarenhet från flera olika branscher och har på så sätt fått en stor förståelse för deras utmaningar där kompetensförsörjningen har varit i fokus och spelat en viktig roll hos många.

Vad var det som lockade med Sobona?

– Framförallt Sobonas kärnvärden som är medlemsnytta, samarbete, utveckling och hållbarhet. Det är också värden som är viktiga för mig som person och som triggar min egen kreativitet och drivkraft. Jag upplever också att Sobona är en arbetsgivarorganisation i framkant inom många områden med väldigt engagerade, proffsiga och trevliga medarbetare!

Vad tar du med dig från tidigare erfarenheter?

– Jag fascineras av att även om vi rör oss inom olika branscher och världar finns det många gemensamma nämnare, där kommunikation ofta är nyckeln till bra samarbeten och goda resultat. Jag tycker det är spännande att vi har en snabb digital utveckling som kräver att vi håller oss digitalt vältränade – framförallt i mitt yrke. Det finns alltid något nytt att lära sig i en omvärld i ständig förändring där jag tror vi kommer långt med att vara flexibla, nyfikna och våga testa nytt.

Vad kommer du att göra på Sobona?

– I ett första skede ska jag se över medlemskommunikationen på ett övergripande plan, om det är något som kan samordnas och förbättras. Jag kommer också dyka ner i Sobonas bildmappar i syfte att utveckla ett bildmanér samt bygga upp en bildbank som känns representativ för Sobona - och som ger en bra och tydlig bild av den samhällsnytta vi och våra medlemsföretag bidrar med.

Finns det något i din jobbvardag som du inte kan vara utan?

– Ett gott skratt med mina härliga kollegor! Och en promenad runt kvarteret.

Populärt just nu

De senaste nyheterna direkt i din inkorg

Få koll på det senaste från Sobona och våra medlemmar, de kommunala företagen. Genom att prenumerera på nyhetsrummet blir du notifierad via mejl så fort vi publicerar nyheter eller pressmeddelanden.

Prenumerera på nyheter och pressmeddelanden
Publicerad: 20 september, 2022 | Senast uppdaterad: 20 september, 2022

Relaterade nyheter