Leif Rehnström kommer tillsammans med Sobonas chef för strategisk utveckling, Samira Lundqvist, prata om varför Sobona investerar i en innovationsakademi.
  • nyhet
  • Sobonadagarna
  • Innovation
30 maj 2022

Möt Hello Futures vd Leif Rehnström på Sobonadagarna

Varför investerar Sobona i en innovationsakademi och vad kan Sobonas medlemmar förvänta sig när den lanseras? Det kommer Sobonas chef för strategisk utveckling, Samira Lundqvist, tillsammans med Hello Futures vd, Leif Rehnström, att prata om under Sobonadagarna.

Leif Rehnström är en av grundarna av Hello Future och han hjälper ledningsgrupper med strategiarbete och utvecklingsfrågor. Han kommer under Sobonadagarna tillsammans med Samira Lundqvist att berätta mer om den innovationsakademi som lanseras i höst.

– Vårt pass kommer att handla om varför Sobona investerar i en innovationsakademi, hur arbetet sett ut under våren och vad medlemmarna kan förvänta sig när den lanseras. Vi kommer i ett samtal dela en story där vi berättar om bakgrunden om innovation och omvärldhändelser som påverkar alla medlemmar, idén bakom en innovationsakademi, arbetet under våren med akademin, vad kan man förvänta sig när den finns på plats efter sommaren och vad vi hoppas att åstadkomma på lång sikt, berättar Leif.

Läs mer: Miljoninvestering för ökad innovationskraft i kommunala företag Öppnas i nytt fönster.

Vad är din drivkraft?

– Min drivkraft är att hjälpa människor att ta till sig nya arbetssätt för att kunna utveckla sina organisationer i snabbare takt för att möta utmaningar som exempelvis klimatomställningen.

Vad vill du att publiken ska ta med sig från ert pass?

– Jag vill att man tar med sig en förståelse om varför Sobona prioriterar innovation som ämne och en pepp på att komma i gång med lärande och görande i sin egen organisation under hösten, avslutar Leif.

Läs även: Cyberattacker och förändrat geopolitiskt läge – utmaningar och lösningar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Leif driver tillsammans med sina kollegor på Hello Future den välkända podcasten "transformationspodden". Han har en bakgrund som ingenjör och låtskrivare med en mix av kreativt skapande och logiskt tänkande. Brinner för innovation och utveckling för en bättre värld.

Publicerad: 30 maj, 2022 | Senast uppdaterad: 26 september, 2022

Relaterade nyheter