Webinar med Karin Tenelius.
  • nyhet
  • Ledarskap
06 maj 2022

Vad är det som händer där ute?

Lite under radarn sker en stor omvälvning på våra arbetsplatser runt om i världen. Någon som har koll på hur ledarskapet går från hierarkiskt till tillitsbaserat globalt är Karin Tenelius som i flera års tid lärt ut hur man får självstyrande team att fungera i praktiken. Karin kommer ge många exempel och ta upp de viktigaste nycklarna som ger inspiration till att prova i sin egen organisation.

Om Karin Tenelius

Karin Tenelius har arbetat praktiskt med självstyrande team och modeller för medarbetarbetarorienterade arbetssätt i mer än 20 år. Hon är grundare till Tuff Ledarskapsträning som tränar chefer och medarbetare i de förhållningssätt som ger ett mer utbrett engagemang och ansvarstagande i organisationen. Karin har också koll på vad som händer på self-management-området runt om i världen.

Här får du veta mer om ledning, styrning och organisation Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 06 maj, 2022 | Senast uppdaterad: 06 maj, 2022

Relaterade nyheter