Sök jobbet som digital projektledare/kommunikatör.
  • nyhet
  • Sobona
06 april 2022

Nu söker vi en ny kollega

Nu förstärker vi med digital projektledare/kommunikatör som kommer in i ett spännande skede och får stora möjligheter att göra avtryck i Sobonas digitala utveckling.

Är du konsult idag som drivs av passion för det digitala och samhällsnyttan och vill ha ett längre uppdrag är det läge att se hit. Vi ställde ett par frågor till kommunikationschefen Christina Lingdén.

Vad är det bästa med att jobba på Sobona?

– För mig är det viktigaste medlemsnyttan vi skapar och stoltheten över våra medlemmar, de kommunala företagen spelar en så stor roll för samhällsutvecklingen. Men även att vi är en så pass ung organisation med högt utvecklingstempo. Det skapar stora utvecklingsmöjligheter för alla i organisationen att påverka och sätta sin prägel på uppdraget. Alla som jobbar hos oss har ett högt engagemang vilket påverkar kulturen. För just den här rollen finns stora möjligheter att verkligen göra skillnad samtidigt som man får möjlighet att vara med i ett spännande skede i en organisation tillsammans med proffsiga och trevliga kollegor, berättar Christina.

Vem är det vi letar efter och vad är viktigt för den här rollen?

– Vi letar efter dig som gillar utveckling av digitala processer och drivs av att skapa ”kund”- eller i vårt fall medlemsnytta och utveckla hela den resan. Den vi söker gillar att göra skillnad inom det magiska gränslandet kommunikation/marknad/IT/administration. Där finns nycklarna till verkligt datadriven utveckling. Viktigt för den här rollen är eget driv och ledarskap men även att vara inlyssnande kring behoven som finns.

Varmt välkommen med din ansökan, här hittar du annonsen.  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kortfakta:

Tjänsten är på heltid, men är du konsult med andra uppdrag parallellt finns en viss flexibilitet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Martina Brandt, Stardust Search AB.

Detta är ett interimsuppdrag på minst ett år med stora möjligheter till förlängning.

Du fakturerar från egen firma alternativt blir korttidsanställd via Stardust Search AB.

Placering i huvudsak vid Sobonas lokaler i SKR-huset vid Slussen i Stockholm.


Publicerad: 06 april, 2022 | Senast uppdaterad: 06 april, 2022

Relaterade nyheter