Digitalisering – den stora bilden med Fredrik Torberger som är chef för Kairos Futures affärsområde Citizens and societies.
  • nyhet
  • Digitalisering
31 mars 2022

Digitalisering – den stora bilden

I det här föredraget tecknas en bild av digitaliseringen på en hög systemnivå. Fredrik berör både drivkrafter och konsekvenser för dagens och morgondagens arbete, organisation och samhälle. Hur stor är egentligen den omställning alla talar om? Vad och vem kommer att få det att hända?

I det här föredraget tecknas en bild av digitaliseringen på en hög systemnivå. Fredrik berör både drivkrafter och konsekvenser för dagens och morgondagens arbete, organisation och samhälle. Hur stor är egentligen den omställning alla talar om? Vad och vem kommer att få det att hända?

Om Fredrik Torberger

Fredrik Torberger är chef för Kairos Futures affärsområde Citizens and societies och arbetar löpande med kommuner, regioner och idéburna organisationer. Under 2021 har Fredrik varit huvudförfattare till Sobonas rapport om digitalisering från ett samhälls-, organisations- och ledningsperspektiv.

Här får du veta mer om ledning, styrning och organisation Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 31 mars, 2022 | Senast uppdaterad: 31 mars, 2022

Relaterade nyheter