null
  • nyhet
15 juli 2020

Platser kvar till vd-programmet

​Det finns fortfarande platser kvar till vd-programmet med start 26 augusti.

Ett vässat, kompetent och modernt ledarskap bidrar till moderna organisationer och attraktiva arbetsgivare för såväl medarbetare som ledare. Därför erbjuder vi, tillsammans med Handelshögskolan i Stockholm Executive Education, Sobonas Ledarskapsakademi.

Programmet syftar till att stärka förmågan att ta sig an det komplexa uppdraget att leda, driva och utveckla kommunala företag. Vi gör detta genom att skapa en kvalificerad dialog om ledarskap och uppdrag i kommunala företag, där vi kombinerar forskningsbaserad kunskap med systematiskt erfarenhetsutbyte. Därtill ger programmet rika möjligheter till nätverkande med andra i liknande situation.

Läs mer: Sobonas Ledarskaps­akademi Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 15 juli, 2020 | Senast uppdaterad: 15 juli, 2020

Relaterade nyheter