Foto: Kristoffer Samuelsson/Suntarbetsliv
  • nyhet
  • Arbetsmiljö
  • Corona
11 juni 2020

Utveckla er verksamhet med Suntarbetslivs resursteam

Friska och attraktiva arbetsplatser är bättre rustade att möta de utmaningar som finns i en föränderlig värld. Forskning visar att arbetsplatser med låg sjukfrånvaro ofta kännetecknas av väl utvecklade så kallade friskfaktorer. Ett aktivt, systematiskt och långsiktigt arbete med friskfaktorerna i fokus bidrar till en god arbetsmiljö, att verksamheten utvecklas och att medarbetarna håller i längden

Sobonas medlemsföretag få hjälp och stöd av Suntarbetslivs Resursteam som har stor erfarenhet av förändrings- och utvecklingsprocesser inom arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. De jobbar tillsammans med er, hos er. Under coronapandemin kan de hålla digitala möten och workshops. Tillsammans med er kommer de fram till vilka friskfaktorer som är väl utvecklade och vilka som behöver stärkas hos er. Därefter beskriver de och kommer fram till vilka beteendeförändringar som krävs för att en förändring i organisationen ska ske. Målet är en långsiktigt frisk organisation med låg och stabil sjukfrånvaro. Organisationer med väl utvecklade friskfaktorer är starka och robusta och står bättre rustade för att klara kriser.

Läs mer: Så arbetar Suntarbetslivs resursteam i coronatider Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 11 juni, 2020 | Senast uppdaterad: 11 juni, 2020

Relaterade nyheter