Foto: Kristoffer Samuelsson/Suntarbetsliv
  • nyhet
  • Arbetsmiljö
  • Corona
11 maj 2020

Arbetsmiljöarbete i tider av corona

​Nu finns det en ny samlingssida om arbetsmiljöarbete under coronapandemin. Där kan ni hitta tips, stöd och verktyg för att klara av det vanliga systematiska arbetsmiljöarbetet.

På Suntarbetsliv.se  Länk till annan webbplats.kan ni nu hitta en ny sida som är fokuserad på den situation som har uppstått under coronapandemin. Där kommer ni att hitta information som kan vara användbar just nu, uppdelat på sex olika ämnesområden: riskbedömning, kris och oro, ansvar och roller, arbetsbelastning, jobba på nya sätt och resursteamet.

– Suntarbetsliv släpper i dag ett nytt verktyg eller snarare en samlingssida med syfte att ge stöd i arbetsmiljöarbetet under coronapandemin. Innehållet har tagits fram i samverkan mellan parterna och riktar sig till arbetsgivare, arbetstagare och skyddsombud. Sidan innehåller information och hänvisar till hjälpmedel och verktyg, säger Ann-Charlotte Rand, arbetsmiljöstrateg på Sobona.

Ni hittar sidan här: Arbetsmiljöarbete i tider av corona Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Coronasidan ska ge stöd till chefer, skyddsombud och HR-personal under och efter coronapandemin. 

Publicerad: 11 maj, 2020 | Senast uppdaterad: 11 maj, 2020

Relaterade nyheter