Digitala Sobonadagen
  • nyhet
  • Corona
  • Sobonadagarna
30 april 2020

Sobonadagen hålls digitalt den 14 maj

På grund av rådande coronaläge genomför vi årsstämmorna digitalt via en webbsändning tillsammans med ett exklusivt inspirationsprogram med de huvudföreläsare som skulle ha kommit till Gävle den 14-15 maj.

– Vi har ställt om till en digital mötesplats i år och hoppas att så många som möjligt kan delta trots det allvarliga läget som hela samhället präglas av just nu. Med stor respekt för detta, liksom av stor respekt för det samhällskritiska uppdrag som ni – våra medlemmar har i coronakrisens Sverige väljer vi därför att ställa om till ett program som kan passa att följa digitalt, säger Per Nordenstam, vd på Sobona.

Årsstämmor och föreläsningar kommer att hållas i webbinarieform den 14 maj klockan 10- ca 15.30. Kallelse till årsstämmor samt inbjudan till den webbsända Sobonadagen skickas ut separat den här veckan. Webbinarierna finns tillgängliga till och med den 31 maj och går därmed att ta del av i efterhand. Sobonadagen är ett kostnadsfritt och exklusivt evenemang för Sobonas medlemmar.

– Sobonadagarna är i vanliga fall årets höjdpunkt för oss då vi äntligen får möjlighet att träffa er medlemmar under inspirerande former. I år blir det annorlunda och långt ifrån som vi tänkt, men förhoppningsvis på ett bra sätt. Jag vill önska alla varmt välkomna att ”träffa” oss på digitala Sobonadagen! Säger Per Nordenstam.

Sobona kommer tillbaka till Gävle!

Vi såg väldigt mycket fram emot att arrangera Sobonadagarna i Gävle och har verkligen känt oss varmt välkomnade av alla vi mött, såväl samarbetspartners som engagerade medlemmar. Vi vill tacka för allt engagemang och även visa vårt stöd till det lokala näringslivet och samarbetspartners genom att förlägga kommande Sobonadagar 2021 i Gävle. Vi vill även passa på att redan nu önska alla våra medlemmar varmt välkomna till Sobonadagarna 2021 den 27-28 maj på Gävle Konsert och Kongress.

Läs mer om programmet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 30 april, 2020 | Senast uppdaterad: 12 maj, 2020

Relaterade nyheter