Josef Bengtsson, content manager på Sobona.
  • nyhet
  • Sobona
01 april 2020

Välkommen Josef Bengtsson!

Vi välkomnar vår nya content manager Josef Bengtsson som började i mars. Kommunikation är avgörande i arbetet med att synliggöra medlemsföretagen och Sobona och arbetet med engagerande innehåll är centralt i detta. Josef kommer tidigare från fackförbundet Vision där han arbetat som digital producent.

Välkommen till Sobona Josef! Vad är det mer konkret som du kommer att göra?

– Tack så mycket! Det korta svaret är att jag kommer jobba med innehåll. Jag kommer skriva texter, ta foton och göra filmer. Sedan har jag hört att en podd är efterlängtad.

Vad var det som lockade med Sobona?

– Det som lockade mest med Sobona är att det verkar finnas en hög utvecklingstakt där jag kan få vara med och påverka och göra skillnad. Det är något jag gillar och sedan verkar det som en bra och rolig arbetsplats.

Vad tar du med dig från dina tidigare erfarenheter?

– Det jag tar med mig är nog allt jag har testat på. Jag är väldigt orädd och kastar gärna in mig i nya utmaningar. Jag har testat det mesta när det gäller digital kommunikation och kommer aldrig att sluta leta efter nya sätt att kommunicera.

Kan du berätta lite kort om din bakgrund?


– Jag är en dalmas (rumpmas) som fick för sig att kulturvetare och kulturjournalist skulle vara roligt att jobba med, men i stället blev jag allmänreporter med inriktning sport på en lokaltidning i Köping. Efter fyra år i Köping och ett år i Paris så kände jag att det var dags att flytta till Stockholm. Jag fick jobbet som webbreporter på Vision och har sedan dess utvecklat den tjänsten till att bli en digital producent-roll. Och nu är jag här! 

Publicerad: 01 april, 2020 | Senast uppdaterad: 01 april, 2020

Relaterade nyheter