Från vänster: Catarina Hallenberg, Marianne Albemark, Ann-Charlotte Rand och Mattias Niinisaari.
  • nyhet
  • Sobona
02 september 2019

Sobona förstärker med fyra nya medarbetare

I augusti välkomnar vi fyra nya medarbetare till Sobona inom områdena förhandling, arbetsmiljö och kommunikation: Catarina Hallenberg, Marianne Albemark, Ann-Charlotte Rand och Mattias Niinisaari.

Marianne Albemark är förhandlare främst gentemot branscherna personlig assistans, region- och samhällsutveckling och med arbetsmarknadsavtalen och ansvara för Kommunals HÖK. Hon kommer närmast från SKL där hon arbetat ett par år som förhandlare och har dessförinnan bland annat arbetat som ombudsman och inom staten.

Mattias Niinisaari är förhandlare och kommer främst att arbeta med branscherna räddningstjänst och utbildning. Mattias kommer närmast från fackförbundet Jusek där han var ombudsman, bland annat med ansvar för Svensk Handels Tjänstemannaavtal.

Ann-Charlotte Rand kommer att arbeta som arbetsmiljöstrateg på Sobona. Hon kommer närmast från Sveriges Byggindustrier där hon arbetat som arbetsmiljörådgivare.

Catarina Hallenberg är kommunikatör och har arbetat med kommunikation i olika företagskulturer sedan 90-talet, varav cirka 15 år inom Skogsindustrin och ca 10 år inom Handelskammaren.

Publicerad: 02 september, 2019 | Senast uppdaterad: 02 september, 2019

Relaterade nyheter