null
  • nyhet
  • Sobona
20 juni 2019

Sobona i Almedalen

Välkommen att träffa Sobona på plats i Almedalen! Vi kommer att bevaka ämnen som rör arbetsgivarfrågor med fokus på kompetensförsörjning, hållbar utveckling, hållbart arbetsliv, digitalisering och ledarskap.

Vi finns på plats i Almedalen

Välkommen att kontakta oss om du vill att vi kommer och deltar på just ert seminarium eller panelsamtal!


Sobona i samarbete med Kairos Future - Samhällsbygge 2030 – från hållbarhetsvision till framgångsverksamhet!

Sobona i samarbete med Kairos Future håller även i ett seminarium den 3 juli: Samhällsbygge 2030 – från hållbarhetsvision till framgångsverksamhet.

Under seminariet presenterar vi en helt ny studie som genomförts av Kairos Future på uppdrag av Sobona som visar att svenska folket otåligt väntar på förändringar. De vill se konkreta saker hända inom hållbarhetsområdet. Men vad och vilka väntar de på? Vilka är det som kan ta Sverige in i en ny lång vår? Och är alla med på tåget? Utifrån studiens insikter presenteras framgångsnycklar för att göra stora hållbarhetsvisioner till verklighet oavsett om det gäller företag och organisationer eller samhället i stort.

Seminariet blir startskottet för en stor satsning som handlar om att belysa de kommunala företagens betydelse för samhället. Hela satsningen går under namnet Samhällsbygge 2030 och genom den sprider Sobona kunskap om de kommunala företagen och stärker deras attraktionskraft och position. Välkommen!

Tid och plats

När: 08.30–09.30 den 3 juli
Var: Teaterskeppet, Kajplats 10, Visby

Medverkande

• Ardalan Shekarabi, civilminister, Finansdepartementet
• Sigrid De Geyter, vd, Uppsala Vatten och Avfall AB
• Veronica Magnusson, förbundsordförande, Vision
• Jörgen Hermansson, president Södra Building Systems

Publicerad: 20 juni, 2019 | Senast uppdaterad: 16 september, 2019

Relaterade nyheter