null
  • blogginlägg
03 juli 2020

VD-blogg: Sommaren är äntligen här

​Sommaren är äntligen här. Med tid för vila, reflektion och att göra något annorlunda.

Sommaren är Jag brukar citera Dr Westerlund i Enköping som beskrev ”att hvila är att göra något annat”. Den här sommaren kommer bli något annat för många av oss. Den här semestern är efterlängtad, kanske framförallt bland medarbetare hos vår stora sjukhus, Danderyd, Södersjukhuset med flera som kämpat hårt sedan i mars då pandemin drabbade oss. Det är inte över än på långa vägar, men vi börjar hitta former i en verklighet som är långt ifrån normal. Det nya normala handlar om att anpassa sig, att fortsätta hålla ut och följa de restriktioner och rekommendationer som finns. Även om det innebär uppoffringar. För egen del brukar jag tillbringa ett par veckor på en ö i finska Österbotten, men det är inte möjligt i år.

Vi laddar nu på Sobona för en avtalsrörelse i höst. Tre nya och erfarna förhandlare börjar hos oss efter sommaren och de kommer att presenteras närmare då. Fram till dess ska vi njuta av svensk sommar. Stort tack för samarbetet under det här extrema första halvåret 2020.

Kom ihåg att vi nås som vanligt i sommar om ni behöver oss.

Trevlig sommar!

Per Nordenstam, vd

Publicerad: 03 juli, 2020 | Senast uppdaterad: 03 juli, 2020

Relaterade nyheter