Strategisk kompetensförsörjning - nu går vi från ord till handling

  • Kompetensförsörjning
  • Arbetsgivarinfo
15 oktober 2019

Onsdag 16/10 var det dags för Sobona och Energiföretagens konferens Strategisk kompetensförsörjning - nu går vi från ord till handling. Här kan du ta del av webbsändningen från dagen.

Livesändningen började kl. 10.00 och pågick till cirka 16.15 (16 oktober 2019)

Om konferensen

Med utgångspunkt i en innovativ och inkluderande kompetensförsörjning visar vi under dagen praktiska case från våra medlemsföretag, hur vi hittar och attraherar framtidens medarbetare samt hur mångfald bidrar till att behålla vår position som en av de mest attraktiva branscherna.

Under dagen får du även reda på mer om yrkesprofilering, valideringens möjligheter för kompetensförsörjning utifrån attraktivitet och hållbar utveckling och vi diskuterar hur säkerhetslagstiftning påverkar vid rekrytering. Välkommen till en kostnadsfri heldag fylld av inspiration och verktyg för att komma vidare i ert kompetensförsörjningsarbete.

Publicerad: 15 oktober, 2019 | Senast uppdaterad: 29 december, 2022

Relaterat innehåll