Vi söker förhandlare till Pacta/KFS – framtidens arbetsgivarorganisation!

2018-02-06

Efter sex händelserika och fantastiska år som förhandlare har det blivit dags för mig att anta nya utmaningar. Nu vill jag rekommendera dig att söka tjänsten! Du kommer att vara en del av ett härligt och kompetent gäng, vilka jag haft förmånen att få arbeta tillsammans med under dessa år.”

/Kristina Hane, förhandlare på Pacta.

Om uppdraget

Pacta och KFS går nu samman och bildar en gemensam arbetsgivarorganisation för kommunala företag. Vi erbjuder dig som förhandlare en unik chans att vara med på resan och att forma en ny arbetsgivarorganisation.

Ditt primära uppdrag är att företräda Pactas/KFS medlemmar i förhandlingsarbete, vilket innebär att förhandla såväl centrala kollektivavtal som tvister. Du fungerar som rådgivare och ger medlemsnära service till våra medlemmar i alla typer av arbetsgivarfrågor. Vidare genomför du utbildningsinsatser inom till exempel arbetsrätt, arbetsmiljö, och lönebildning. Med rollen följer många kontaktytor och du är skicklig på att upprätta och vårda goda relationer.

Du ingår i ett förhandlingsteam om 14 personer där alla har gemensamma beröringspunkter och samarbetar gränsöverskridande inom olika branschområden. Eftersom du kommer till en nyinrättad organisation finns stora möjligheter att påverka och bidra till nya arbetsformer. Tjänsten utgår från Stockholm och resor i tjänsten förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av förhandlingsarbete och relevant högskoleutbildning. Du har praktisk erfarenhet av, och kunskap om, tillämpning av kollektivavtal. Meriterande är om du har särskilt goda kunskaper inom arbetsmiljöområdet. Har du dessutom erfarenhet från offentlig sektor eller från företag som verkar inom offentlig sektor är det en fördel, men inte ett krav.

Du känner dig bekväm i utbildarrollen och är van att framträda inför grupper. Egenskaper som vi värderar högt är att du är en pedagogisk person som har lätt för att samarbeta, ser lösningar och gör grundade analyser. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och stimuleras av att arbeta både proaktivt och konsultativt i en roll där ingen dag är den andra lik.

Välkommen med din ansökan!
Visa intresse genom att registrera CV och personligt brev via www.signumrekrytering.se. Urval sker löpande och vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 mars. Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt.

Eventuella frågor besvaras av Signums konsulter Josefin Johansson, tel. 070-862 09 90 eller Marina Sjölin, tel. 070-744 70 60.

För frågor om tjänsten går det också bra att kontakta John Nilsson, Tf Förhandlingschef, tel. 08 – 452 74 72 eller personalrepresentant Peter Öhrström, tel. 08 – 452 77 17.