Välkommen på Energikonferensen den 19 oktober 2021

Den 19 oktober 2021 kommer Energiföretagen Sverige, tillsammans med Sobona och EFA, följa upp 2020 års uppskattade konferens om strategisk kompetensförsörjning utifrån mångfald.

Vi kommer fördjupa oss i praktiska verktyg och dela med oss av case från våra medlemsföretag som visar hur vi skapar förändring och utvecklar innovativa och inkluderande kompetensförsörjningsstrategier.

Målgrupp: Vi vänder oss till dig som arbetar med kompetensförsörjning/HR-frågor i energibranschen, i första hand på företag som är medlemsföretag i Energiföretagen Sverigelänk till annan webbplats, EFAlänk till annan webbplats och Sobona.

Länk till anmälan kommer framöver.

Artiklar och filmer från Energikonferensen 2020

Energiföretagen arrangerade den här dagen tillsammans med EFA och Sobona. Syftet var att hjälpa fler av bolag inom energibranschen att få upp ögonen för yrkesprofilering, språkutveckling och validering samt att se nya möjligheter kring framtidens kompetensförsörjning.

Yrkesprofilering och validering inom energibranschen

Projektet pågår nu, andra företag deltar och allt kan enkelt anpassas till er verksamhet. Missa inte möjligheten att få en kickstart till att utveckla hur du jobbar med rekrytering, inkludering och lärande på arbetsplatsen, samtidigt som du får insikter och erfarenheter från andra medlemsföretag i hela Sverige.