Workshop: Ledarskap för ett samskapat utvecklingsarbete

19 januari, 2023

För dig som vill vässa din förmåga att facilitera grupper genom kraftfulla metoder!

”Samskapat utvecklingsarbete” är en metod och förhållningssätt som på ett enkelt och kraftfullt sätt ger struktur och kontinuitet i utvecklingsarbete. Metoden och arbetssättet stödjer både förändrings- och organisationsutveckling med en hög grad av involvering och samskapande.

Att arbeta samskapat möjliggör för alla typer av verksamheter och dess medarbetare att utvecklas i takt med varandra och sin samtid. Det skapar välmående arbetsplatser där vi tar tillvara på medarbetarnas erfarenheter och kunskap i de anpassningar till nya behov och förutsättningar som många organisationer går igenom.

Under denna workshop fördjupar vi oss ytterligare i förhållningssättet och metoden. Du får möjlighet att prova på ett par av verktygen som du kan använda i din egen organisation. Verktygen kan användas på olika nivåer, i en grupp eller del av organisation, och även i samarbete över organisationsgränser.

Vi hoppas att du under workshopen vill dela med dig av dina upplevelser tillsammans med oss. Vilka utmaningar ser du i er organisation? Vad skulle ni kunna vinna på att jobba mer samskapat med utmaningarna? Vad skulle behövas för att stärka er att bygga den samskapande förmågan?

Efter workshopen får du steg-för-steg beskrivningar av de metoder vi använt som stöd till dig om du vill använda på hemmaplan.

Kristina Hane och Anna Lirén från Sobona modererar workshopen i samskapande med Staffan Åkerblom och Johan Holm från Gro.

Missade du inspirationswebbinariet den 2 december? Sändningen finns tillgänglig att ta del av här.  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Webbinariet som är ca 60 minuter ger dig en god överblick av metodernas bakomliggande filosofier.

Datum: 19 januari

Tid: 09:00 – 12:00

Plats: Zoom

Kristina Hane
Strategisk utveckling
Anna Lirén
Strategisk utveckling

Information

När?
2023-01-19, 09:00 - 12:00
Var?
Webbsändning
Kursledare
Kristina Hane & Anna Lirén
Sista anmälningsdatum
2023-01-17

Registrering stängd

Det här eventet har stängt sin registrering.

Har du några frågor om din anmälan?

Pia Saajakari
Administrativ chef