Webbinarium: Vilka utmaningar löser vi med innovationsmetodik?

20 januari, 2023

Alla pratar om vikten av innovation och att vi bör jobba med hjälp av innovationsmetodik, men vilka problem och utmaningar är det egentligen vi kan lösa med innovation? Välkommen på seminarium tillsammans med vår innovartionspartner Hello Future!

Om du i din vardag brottas med strategiska, framtidsorienterade frågor i din organisation tror vi att du kommer få ut något matnyttigt av diskussionerna. Vi tror även att du som jobbar praktiskt med exempelvis verksamhetsutveckling eller innovationsarbete kommer kunna få en givande stund!

Under webbinariet kommer vi titta närmare på ett antal exempel på vanliga utmaningar som många organisationer brottas med och hur vi kan börja lösa dem med hjälp av innovationsmetodik.

Exempel på utmaningar vi kommer diskutera:

  • Hållbarhet: vi har en hållbarhetsstrategi på plats, vad gör vi nu för att få bra saker att hända?
  • Ändrade behov: det vi gör för våra kunder/brukare/klienter idag verkar inte riktigt räcka till för att möta deras behov. Omvärlden kräver mer av oss än tidigare. Hur möter vi detta?
  • Sämre förutsättningar: vi måste göra mer för fler men kan inte förvänta oss mer resurser. Hur hittar vi våra nya lösningar som låter oss göra detta?

Vi hoppas att du som deltagare tar chansen att diskutera just dina utmaningar och ställer just dina frågor som du kanske sitter på!

Om du redan nu känner att du har en fråga eller en utmaning som du gärna vill få med i diskussionen, tveka inte att maila in den till kalle@hellofuture.se

Webbinariet är en aktivitet inom Box3 - Sobonas satsning på innovation.

Medverkande: Kalle Jegers, Innovations & Design lead Hello Future, Kristina Hane, strategisk utveckling Sobona

Hur: Sänds via Zoom.

När: 20 januari, kl. 11:30 – 12:00

Kristina Hane
Strategisk utveckling

Information

När?
2023-01-20, 11:30 - 12:00
Var?
Webbsändning
Kursledare
Kristina Hane
Sista anmälningsdatum
2023-01-17

Registrering stängd

Det här eventet har stängt sin registrering.

Har du några frågor om din anmälan?

Pia Saajakari
Administrativ chef