Webbinarium: Ledarskap för ett samskapat arbetssätt

2 december, 2022

För dig som vill vässa din förmåga att facilitera grupper genom kraftfulla metoder! ”Samskapat utvecklingsarbete” är en metod som på ett enkelt och kraftfullt sätt ger struktur och kontinuitet i utvecklingsarbete. Metoden och arbetssättet stödjer både förändrings- och organisationsutveckling med en hög grad av involvering och samskapande. 

Att arbeta samskapat möjliggör för alla typer av verksamheter och dess medarbetare att utvecklas i takt med varandra och sin samtid. Det skapar välmående arbetsplatser där vi tar tillvara på medarbetarnas erfarenheter och kunskap i de anpassningar till nya behov och förutsättningar som många organisationer går igenom.

Under detta inspirationswebbinarium får du en övergripande bild av metodernas bakomliggande filosofier och hur de kan omsättas i praktiken.

Under webbinariet medverkar Anna Lirén från Sobona som tillsammans med Staffan Åkerblom och Johan Holm från Gro kommer att bjuda på inspiration för dig som vill leda för ett samskapat arbetssätt.

Anna Lirén

Staffan Åkerblom

Johan Holm


 

 

 

 

För dig som deltar på webbinariet den 2 december och landar i att du vill vässa dina förmågor genom att träna på metoder och arbetssätt inom ”Samskapande utvecklingsarbete”, kommer vi att bjuda in till en efterföljande workshop i januari. Då gör vi en djupdykning i metoder och arbetssätt, och tillsammans utforskar vi hur Sobona skulle kunna utforma ett erbjudande som möter dina behov och förutsättningar.

Datum: 2 december

Tid: 11:30 - 12:30

Plats: Zoom

Har du fler frågor kan du höra av dig till kursansvarig Kristina Hane:

Kristina Hane
Strategisk utveckling

Information

När?
2022-12-02, 11:30 - 12:30
Var?
Webbsändning
Kursledare
Kristina Hane
Sista anmälningsdatum
2022-11-29

Registrering stängd

Det här eventet har stängt sin registrering.

Har du några frågor om din anmälan?

Pia Saajakari
Administrativ chef