Logga

Webbinarium i Förhandlingsteknik

8 september, 2022

Bli en bättre förhandlare, formulera effektivare budskap och skapa goda relationer. Välkommen till ett inspirerande webbinarium om förhandlingsteknik.

I samarbete med Yesbridge erbjuder Sobona ett lunchwebbinarium i förhandlingsteknik och beslutspsykologi. Webbinariet vänder sig till dig som i ditt arbete företräder arbetsgivaren i olika typer av förhandlingar.

Vi går igenom förhandlingens allra viktigaste tekniker och strategier som du snabbt kan använda. Du kommer att få ökad självinsikt och förstå mer om hur du fungerar i en förhandlings-, försäljnings- och beslutssituation. Med användbara verktyg blir du väl förberedd inför de situationer som du ställas inför i din roll som arbetsgivare. Det kan exempelvis vara vid, facklig förhandling, konfliktlösning, att driva igenom projekt, eller att öka försäljningen.

Webbinariet kommer inte att gå igenom arbetsrättslig lagstiftning eller formalia kring t.ex. förhandlingar enligt MBL.

Förhandlingsteknik är viktigt i de flesta kommunikativa sammanhang. Detta webbinarium öppnar ögonen för hur du påverkas och påverkar i en förhandling. Så oavsett om det handlar om affärsförhandling, förhandling med familjen på hemmaplan, eller att sälja bilen på blocket, så kan du effektivt använda dessa färdigheter.

Med djupa insikter i hur beslutspsykologin fungerar blir du en bättre förhandlare, med snabba och bestående resultat.

Yesbridge metoder bygger på den senaste vetenskapen inom psykologi och beslutsfattande, och har dokumenterade resultat.

Plats: Digitalt via Zoom

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar

 

Om föreläsaren

Joakim Aare är grundare och kursledare på Yesbridge, www.yesbridge.se Länk till annan webbplats., som är inriktat på förhandlingsträning. Han är nationalekonom med specialisering inom förhandlingsteknik och ekonomisk psykologi och drivs av en stor fascination för hur vi människor fungerar och fattar våra beslut. Joakim har under de senaste 10 åren utbildat och tränat flera av Sveriges största företag och organisationer i förhandlingsteknik.

Information

När?
2022-09-08, 11:30 - 12:30
Var?
Webbsändning
Kursledare
Joakim Aare
Sista anmälningsdatum
2022-09-01

Registrering

Har du några frågor om din anmälan?

Pia Saajakari
Administrativ chef

Mejla oss

 

Ring oss

Växel: 08-452 77 00
Servicetelefon: 08-452 75 20

Hitta hit

Hornsgatan 20, 118 82 Stockholm

 

Följ oss!